Google Chrome text blur after updating to Windows 8.1 (FIX)

Posted on the October 18th, 2013 under Hacking & Technology by

Hi,

Everybody is excited to update to windows 8.1, but sadly it’s not a success update even thought it takes many hours to complete the update.

I’m using Lenovo Y510P at 1080p resolution, after the update, google chrome become blur and also few third party application like Steam having the same issue.

After few searches, I found out it’s caused by Windows’ ClearType text enhancement – auto scaling.

Here is the fix;

1. Right click on desktop > Personalize

1

2. Display2

3. Let me choose one scaling level for all my displays34. Select Medium 125%, then apply. You may need to sign in again into windows to see the affect.

{lang: 'en-GB'}

The History of Digital Storage

Posted on the January 21st, 2012 under Education by

Salam, terjumpa satu infografik yang menarik untuk dikongsi. Semestinya berkaitan dengan teknologi. Tak sangka susah jugak nak cipta storan digital. Dari kertas, lapisan magnetic, optical dan sekarang ni dah sampai ke Cloud Storage yang secara mayanya mempunyai kapasiti storan infiniti. Tengok sendiri lah kat bawah ni. Enjoy!History of Digital Storage

Credit to mashable.com

Lama betol tak update blog. Terlalu sibuk dengan bermacam-macam urusan sampai hilang minat terhadap website untuk sementara waktu. Dah skip banyak sangat post tentang event yang berlaku dalam hidup aku. Anyway aku dah sambung belajar dekat USM. Sekarang tengah cuti semester 1. Trying to enjoy my holiday in the best way. Salam.  -out-

{lang: 'en-GB'}

Free SIM Card for 010 & 011 numbers by TuneTalk this Ramadan

Posted on the August 18th, 2011 under Hacking & Technology by

Free SIM Card for 010 & 011 numbers by TuneTalk this Ramadan

Yes it’s FREE ! Who doesn’t like free stuff right? Special for this Ramadan, Tune Talk from Tune Group company is offering a free Starter Pack for numbers +6 010******* and +6 011******** .

I’m currently using Celcom UOX (Student Package) which have super long credit validity until 2018, at rate (RM) 0.005/SMS, 0.15/min calls, and 0.20/MMS, Celcom is still the best for me.

But what interest me about Tune Talk is that their Pay Per Use Internet tariff, it’s just RM 0.05/MB. It’s very-very low compared to other telcos.

What really cool is that we can choose the number on our own! (port-in old numbers also available)

Choosing phone number

I’m planning to get a alphabet hack number,you know like this:  +6010123khai (it’s actually +60101235424)

After all it’s free of charge, let just give it a try should we?

Get it for free!

Register at http://v2.tunetalk.com/

{lang: 'en-GB'}

10 Perkara Menarik tentang Badan Manusia

Posted on the August 3rd, 2011 under Education by

Click Read More

{lang: 'en-GB'}

Selamat Menyabut Ramadhan al-Mubarak & Selamat Berpuasa

Posted on the July 31st, 2011 under My Story by

Selamat Menyabut Ramadhan al-Mubarak & Selamat Berpuasa

Selamat Menyabut Ramadhan al-Mubarak & Selamat Berpuasa.

Image credit to ~dAiSybEez

Assalamualaikum kepada semua pengunjung beragama Islam.

Esok 1 Ramadhan 1432, bersamaan 1 ogos 2011, kita dah start menjalani ibadah puasa. Aku nak ucap Selamat Berpuasa kepada semua pengunjung blog ni terutamanya kawan-kawan dari SK Tanah Liat, SMK Penanti, Kolej Matrikulasi Pulau Pinang, rindu hangpa, hahaha. Harap semua dapat berpuasa penuh & sempurna tahun ni. Puasa, jangan tak puasa tau!

Kepada yang dah terlupa niat puasa tu, ni dia;

Niat untuk sehari;


Niatnya: Sahaja aku puasa esok hari pada bulan Ramadhan tahun ini kerana Allah Taala.

Niat untuk sebulan;


Niatnya: Sahaja aku berpuasa sebulan Ramadhan tahun ini kerana Allah Taala.

Terjumpa gambar masjid kristal yang indah ni;

Masjid Kristal


{lang: 'en-GB'}